#66: Furiosa & The Mad Max Saga

Recent is Furiosa losgelaten op de wereld, als we kijken naar de box office was de wereld was hier echter niet op aan het wachten? Ontdek waarom wij vinden dat deze film Fury Road beter maakt en waarom Peter Pan gelinkt is aan Max Max.

#65: Ghostbusters

40 jaar geleden hebben enkele vrienden een bedrijfje opgericht dat tot op vandaag bestaat. Ghostbusters! of was het Ghost Smashers? Wij bespreken de hele franchise maar focussen ons toch vooral op het begin van de filmreeks #BustingMakesUsFeelGood

#64: Napoleon

In deze nieuwe aflevering duiken we in het leven van Napoleon Bonaparte, die op 5 mei gestorven is (1821 weliswaar). We bespreken zijn leven aan de hand van de film van Ridley Scott en laten ons licht schijnen over een vergeten held van de film.

#63: The Wages of Fear/Sorcerer

We hebben viermaal hetzelfde verhaal bekeken voor jullie: Le Salaire de la Peur/Violent Road/Sorcerer/The Wages of Fear 2024. Benieuwd naar welke de moeite zijn? Benieuwd naar wie in godsnaam Tangerine Dream is? Benieuwd naar de Vloek de la Peur? Check it out!

#62,5: DELETED SCENE: Oscars 2024

Zitten we te verkondigen dat we nooit naar 'deleted scenes' kijken, nu hebben we er toch zelf één zeker. Onze voorspelling voor de Oscars 2024.

#62: Dune Part Two

We keren terug naar Arrakis met de ultieme comeback-kid Paul Atreides, we zoomen in op Denis Villeneuve en op Hans Zimmer